Motor mee? Goed idee!

In de Alpen, de Eiffel, de Dordogne of de Pyreneeën zie je volop motorrijders. Want wie wil dat nou niet; lekker cruisen over al die slingerweggetjes met het mooiste uitzicht. Maar het is best een eind rijden vanuit Nederland. En een motor huren? Nee, liever niet. De meeste motorrijders willen op hun eigen motor. En het mooie is; bij Topcamperverhuur kun je die meenemen achter de camper!

Hoe dat werkt? Met een motoraanhanger. Die past achter een buscamper voor 2 tot 3 personen. Dat is echt luxe op pad gaan, met een eigen bed, een fijne koelkast en plek voor al je bagage, inclusief motorpakken, helmen en onderhoudspullen.

Op de motoraanhanger passen 2 grotere motoren of 3 smallere motoren, zolang het totaalgewicht maar niet boven de 650 kilo komt. Via de oprijplaat duw je je motor zo op de aanhanger. En er weer af natuurlijk. We leveren er goede spanbanden bij, zodat ze vol vertrouwen op pad gaat.

Hoe dat rijdt, zo’n aanhangwagen? De 9-traps automaat maakt het rijden heel comfortabel. Ook voor de lange stukken. De aanhanger hobbelt er rustig achteraan, dus kom je ontspannen aan.

Proberen? Als je 10 dagen of langer een camper huurt, mag je de aanhanger gratis meenemen. Neem maar even contact op.

Entdecken Sie die Freiheit eines Top-Camper

Buchen Sie Ihren Urlaub direkt