Genieten van Zeeland en het verrassend mooie Arnhem

Reisdoel;
Camping Kloet, Zierikzee, Zeeland

Wij reizen met;
Royal Class Coral Axess

Afstand;
(180 kilometer)

Kosten camping;
€45 per nacht

Als echte ras-kampeerders wilden we altijd nog een keer met een camper op pad. Voordat de kinderen kwamen hadden we ervaring opgedaan in Nieuw Zeeland met een klein camperbusje. De vrijheid was ons destijds goed bevallen. Echter sinds de kinderen er zijn, hebben we eigenlijk altijd uitsluitend gekampeerd. Samen met onze jongste dochter hebben we de stoute schoenen aangetrokken en een camper gehuurd tijdens Hemelvaart. En daarmee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.  We gaan met de camper op pad.

Op woensdag aan het einde van de dag de camper opgehaald. Keurig ontvangen en alles was tip top in orde. Verder werd ruimschoots de tijd genomen voor een goede uitleg. Topcamperverhuur kwam met een goede tip die we direct maar hebben opgevolgd. “ Doe jezelf een plezier en geniet van een mooie zomeravond hier in Arnhem en rij pas morgenochtend naar Zeeland. Wel zo relaxed” . En op de vraag of hij ook nog een leuke camping wist, kwam Hans met de suggestie om naar Camping Warnsborn te gaan in Arnhem.  En aldus geschiedde…

Met de camper slechts 8km verderop gereden naar Camping Warsnborn in Arnhem Noord.  Wat een verrassend mooie plek zeg ! Een avondje hier gestaan en ondanks de mooie locatie toch maar de volgende dag naar Zeeland gereden om het water op te zoeken vanwege de zonnige weersvooruitzichten.

Camping Kloet is een boerderijcamping met plaatsen met prachtig uitzicht op het boerenland en op loopafstand van het stadje Zierikzee.  Qua fietsen is het fantastisch mooi fietsen rond Zierikzee op de fraai aangelegde fietspaden direct aan het water.  Ivm de corona-tijd is het sanitair gesloten (wel warm water voor de afwas) en is er geen broodjesservice. Dat laatste is niet erg, we hebben immers voldoende proviand meegenomen. Het is rustig maar toch staan er een paar andere camperaars op de camping.

Met de camper (Royal Class, Coral Axess 670 SL) hebben we alles bij de hand: douche, toilet, wasbak, koelkast, diepvries, gasfornuis en heuse garage voor de fietsen!!  Wat een veilig idee, onze racefietsen veilig opgeborgen in het ruim achterin.

Camper interieur

Na twee dagen Zeeland verkennen op de fiets en met de camper door de omgeving en door kleine dorpjes rijdend, hebben wij besloten om vanwege de wind toch maar weer richting Arnhem te gaan. We besluiten om terug te gaan naar Camping Warnsborn en daar de omgeving per fiets te verkennen. Tussen de bomen daar ontdekken we verrassend mooie historische plekjes en prachtige parken en landerijen in en rondom Arnhem. En als kers op de taart de volgende dag ter afsluiting nog een hele mooie mountainbike route gevolgd direct naast de camping gevolgd door een warme douche in de camper! Wat een luxe idee.

Al met al een heel fijn hemelvaart weekend gehad met deze grote mooie camper. Het gevoel van vrijheid spreekt ons het meeste aan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ontdek de vrijheid van een topcamper

Boek direct jouw vakantie