Bruisend Berlijn verkennen met de camper

Het is misschien niet de eerste plaats waar je aan denkt wanneer je met de camper op pad gaat maar geloof ons maar wanneer we zeggen dat een bezoek aan Berlijn absoluut de moeite waard is!

Als je van verrassingen houdt zit je in Berlijn helemaal goed. Naast alle gezellige kroegjes en heerlijke restaurants, ademt de stad kunst en geschiedenis. De Berliner Dom, het Egyptisch museum, Charlottenburg, Alexanderplatz en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een weekendje is zeker niet genoeg om alle schatten van deze bruisende stad te ontdekken.

Skyline Berlijn met de camper

Wanneer je de drukte even wilt ontvluchten dan kan je prima tot rust komen in de groene omgeving rondom de stad. Zo heb je voormalig vliegveld ‘Tempelhof’ dat inmiddels is omgetoverd tot een prachtig stadspark en wanneer je de rivier de Spree volgt, ben je verzekerd van nog veel meer mooie natuur. 

Tempelhof in Berlijn met de camper

In en rond Berlijn zijn diverse camperplaatsen te vinden maar in Duitsland geldt ook de regel dat je op parkeerplaatsen gewoon mag overnachten.

Met de camper naar de natuur in Berlijn

Het leuke van Berlijn bezoeken met de camper is dat je na een drukke dag in de stad, ‘s avonds weer ‘thuis’ komt in de natuur en zo combineer je de rust en natuur met het bruisende stadsleven en dat allemaal op slechts 8 uurtjes rijden!

Ontdek de vrijheid van een topcamper

Boek direct jouw vakantie